Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Kozarica Hvid Rød Mix 25x25x4mm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Rød, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,2x32,7cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,76 kg Antal Stykker: 1

49,17 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (491,70 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33093m

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Vare Antal
Måtte/Mats
0.1
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Disse mosaikfliser er udelukkende lavet af glas. De firkantede fliser kommer i tre farver i blandingen. Disse er hvide, lyserøde og mørkerøde. De glitrer dybt og skaber en fantastisk rumfølelse. Fliserne er alle af samme størrelse og påført en bagside. Et passende mønster skal således ikke lægges i lang tid, fliserne er klar til forarbejdning. Mønsteret kan placeres vandret eller lodret, hvilket skaber et meget individuelt indtryk for disse mosaikfliser. Bølgemønsteret ser meget smukt ud i begge retninger.

Fliserne er lige så velegnede til våde områder som til alle andre rum. Som vægbeklædning skal de ikke nødvendigvis fuges. Dette anbefales dog i fugtige rum. Rengøring udføres med konventionelle rengøringsmidler. Går en af de små glasfliser i stykker, kan den nemt udskiftes.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.