Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Metall Selvklæbende Pinta Sølv


Anvendelsesområde: Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Sølv Format: Kvadratisk Materiale: Metal, Rustfrit Stål Optic: Retro, Vintage Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 29x29cm Et Ark: 0,085m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Selvklæbende Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,31 kg Antal Stykker: 1

51,41 kr.* per Ark

Indhold: 0.084 Kvadratmeter (612,02 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33923

På lager

Ikke længere tilgængelig

Farve: Sølv
Fliseformat: Firkant

Pinta verdenskort sølv mosaik flise har et selvklæbende lag på undersiden. Det betyder, at der ikke kræves yderligere materiale eller klæbemiddel. De enkelte metalliske sten er printet med dele af verdenskortet og tilsammen skaber de et behageligt billede af verdenskortet med et vintage look. Printet eller overfladen er mat og lavet af metal. En måtte er 0,084 kvadratmeter og 4 mm tyk. Mosaikfliser med verdenskorttryk fås i kvadratiske og rektangulære former. Stenstørrelsen på en firkant er 25 x 25 mm. De rektangulære sten måler dog 25 gange 50 mm.

Begge versioner fås i guld og sølv. Den rektangulære mosaikmåtte er 0,10 kvadratmeter stor, hvilket er lidt større end de firkantede mosaikpaneler. Disse har en størrelse på 0,084 kvadratmeter. Fliserne er ideelle til indendørs brug. De anbefales dog ikke til våde områder.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.