215,88 kr.* per Pakke

Indhold: 0.36 Kvadratmeter (599,67 kr.* / 1 )
Varenummer: RAN48607

Ikke længere tilgængelig

Farve: Morkgra
Fliseformat: 60x60cm

TERRASSER FLISER BETON OPTIK PETERSBURG MORKGRA 60X60CM

TERRASSER FLISER BETON OPTIK PETERSBURG MORKGRA 60X60CM


• Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser • En Pakke: 0,36m² • Farve: Morkgra • Fliser / Ark Størrelse: 60x60cm • Format: Kvadratisk • Funktioner: Rektificerer, Glaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker, Skridsikker • Materiale: Porcellanato • Optic: Konkrete Optik • Overfladeegenskaber: Måtte • Produkt: Udvendige Fliser, Gulvfliser • Skridsikkerhed: R11 • Slidstyrke: Slidstyrke 4 • Tykkelse: 20mm

215,88 kr.* per Pakke

Indhold: 0.36 Kvadratmeter (599,67 kr.* / 1 )
Varenummer: RAN48607

Ikke længere tilgængelig

Farve: Morkgra
Fliseformat: 60x60cm

BESKRIVELSE

Terrassebeklædning eller terrassefliser med betonlook er meget populære. Mange har allerede erkendt de positive egenskaber; De er robuste, nemme at lægge, nemme at rengøre og relativt billige. Der findes mange varianter, og der er noget for enhver smag. Overfladen på terrassebeklædningen eller terrassefliserne er mat. Pladerne er lavet af fint stentøj med en tykkelse på 20 mm.

Panelerne er frostsikre, hvorfor de også er perfekte til udendørs brug. Panelerne rettes op, hvilket betyder, at de efter brændingsprocessen maskinskæres ensartet med en kant på 90°. Med denne metode kan pladerne lægges med meget små fuger på 1 - 2mm. Derudover er panelerne skridsikre efter DIN 51130 eller BGR 181 (R11) og har slidklasse 4. Panelerne fås med to forskellige overflademønstre og i to forskellige størrelser. Pladerne fås i 60x60cm eller i 60x120cm. Du kan vælge mellem mørkegrå og lysegrå som overflademønster. Pladerne har et kvartsit-look, der er tidløst. Med deres lave rengøringsindsats bevares pladerne i lang tid. Afhængig af lysindfaldet ændres pladens overflade, så terrassebeklædningen eller terrassefliser fremstår elegant.

Ikke så mærkeligt, at terrassegulve eller terrassefliser med betonlook er meget populære. De ser godt ud og er billige. Derudover fås en lang række farvevarianter og overflademønstre, så der er noget for enhver smag. Til udendørs brug er det vigtigt at bruge frostsikre paneler. Sørg også for, at pladerne udbedres, for især udendørs kan der komme mere snavs ind i større fuger. Med rettede plader reduceres også rengøringsindsatsen til et minimum, så du ikke skal investere en masse tid i at rense terrassen hver gang. Derudover er det relativt nemt og hurtigt at lægge udrettede paneler.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

¹ Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.

Fliseberegner

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

ANMELDELSER


0 af 0 bedømmelser


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.