Gå til hovedindhold

Vægfliser Nizza Cream 25x75cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,5m² Farve: Beige, Creme Format: Rektangulære Materiale: Keramik, Stentøj Optic: Imiteret Træ Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 25x75cm Tykkelse: 10mm Funktioner: Ikke Kalibreret Produkt: Vægfliser

358,35 kr.* per Pakke

Indhold: 1.5 Kvadratmeter (238,90 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88570

Ikke længere tilgængelig

Farve: Creme

Foruden et stort udvalg af gulvfliser, tilbyder flise-onlineshoppen også vægfliser i forskellige størrelser og designs, såsom den skinnende Nice vægflise.

Butikken har kalibrerede eller ikke-kalibrerede fliser klar. På grund af sit naturlige og diskrete design er den blanke Nice vægflise i cremetræ-look velegnet til alle områder såsom badeværelset, stuen eller gangen. En blank vægflise kan prale af en blank og luksuriøs overflade. Netbutikken støtter dig gerne med rådgivning, flisemønstre eller mosaikmønstre. For korrekt lægning og bearbejdning af fliserne, kontakt venligst en lokal specialist. Butikken påtager sig intet ansvar for forkert brug eller installation.

"Ekstraordinære væg- og gulvfliser i smagfuldt design, kalibreret eller ej, velegnet til alle boligområder og krav - fx Nice vægflisen. Med sin polerede overflade i trælook imponerer den med sit naturlige og diskrete design. Flot vægflise er velegnet til alle opholdsarealer såsom entre, badeværelser eller stue Den blanke vægflise giver ethvert værelse et luksuriøst præg med sin blanke overflade. Onlineshoppen rådgiver dig gerne om de ønskede vægfliser eller gulvfliser. Uanset om flisemønster eller mosaikmønster - butikken er også behjælpelig Hvem ønsker vægfliser eller gulvfliser i et særligt design, i forskellige Leder du efter størrelser og prisklasser, er netbutikken det rette sted for dig Udvalget af fliser er stort og vil med garanti få alle fliseønsker til at gå i opfyldelse. Det er et besøg værd!"

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.