Gå til hovedindhold

Aluminium Metal 3D Mosaik Fliser Kobber Brun


Anvendelsesområde: Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Sølv, Brun, Lysbrun Format: Rektangulære Materiale: Aluminium, Metal Optic: 3D-Optik, Metal Optik Skridsikkerhed: Ingen skridsikkerhed Størrelse: 15x30mm Overfladeegenskaber: Børstet, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,1x30,4cm Et Ark: 0,092m² Tykkelse: 10mm, 12mm, 8mm Funktioner: Frost-sikker Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 0mm Vægt: 1,12 kg Antal Stykker: 1

132,61 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.473,44 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33075m

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Brun
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vores aluminium metal Langley 3D mosaik fliser fremstår i et smukt 3D design og får dit hjem til at fremstå større og mere rummeligt. Overfladen på mosaikfliserne er børstet og kan derfor tåle meget. Mosaikfliserne fås i to varianter: kobberbrun og sortgrå.

Variation Aluminium Metal Langley Copper Brown scorer med sit harmoniske samspil af en varm brun tone, en metallisk glans og glitrende kobber, mens den klassiske Variation Aluminum Metal Langley Black Grey møder næsten enhver smag med sine forskellige nuancer af grå og en mat sort. Fliserne lavet af rustfrit stål og metal vil give dig mange års fornøjelse, fordi de er nemme at passe. De er perfekte til indendørs brug og forskønner dit væglook. Nogle dele er stilistisk fremhævet, så der skabes et 3D-look. For at garantere den lettest mulige montering anbefaler vi vores Kiesel fliseklæber, som du kan bruge til at spille sikkert, så dine fliser sidder godt fast.

FILA Fugaproof Fugenschutz kommer også i en stor 500ml pakke og er det perfekte supplement, så du kan nyde dine mosaikfliser så længe som muligt og tilbyde dig den nødvendige pleje. Bliv kreativ og revitaliser dit hjem med disse moderne 3D-mønstre. På grund af den evige stil, vil du ikke fortryde denne beslutning i mange år fremover.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.