Gå til hovedindhold

Diamantskive Cermont CM Mosaik - Glas Natursten, Sarte Keramiske Dele (100mm)


Montolit diamantskiver CM

 • Diamantforstærket
 • Tør og våd brug
 • Slanke og følsomme keramiske dele
 • Mosaikker af glas og natursten
 • 379,21 kr.* per Stk

  Varenummer: LZ69830

  På lager

  Leveringstid 3-4 Uger

  Diameter: 100mm
  Vare Antal

  Diamantskive Cermont CM-mosaik - naturglassten, følsomme keramiske dele

  Arbejde udendørs eller i køkkenet og badeværelset medfører mange udfordringer. Et af disse er resultatet af de fleste eksisterende fliser, som er svære at forme. Den rigtige skæreskive er et must i denne henseende for at kunne opnå et rent arbejdsresultat. For at være i stand til nøjagtigt at adskille glasfliser eller for eksempel naturstenfliser anbefales brugen af Cermont CM-mosaikdiamantskive. Dette er en skæreskive, der er diamantforstærket og derfor perfekt designet til at arbejde med disse materialer. På grund af arten og det anvendte materiale kan der opnås et nøjagtigt og rent resultat uden at det påvirker fliserne.

  Samtidig imponerer denne diamantskive også med en speciel funktion. Takket være det anvendte materiale og den fremragende produktionskvalitet kan det bruges tørt såvel som vådt, hvilket synligt udvider anvendelsesmulighederne. Men denne diamantskive er ikke kun det perfekte valg til skæring og opdeling af fliser, fordi den også kan bruges til selv at fremstille mosaiksten, som igen kan bruges til en stilfuld terrasse. Skæring af glasfliser eller natursten skal læres. Diamantskiven Cermont CM Mosaik, der leverer nøjagtige resultater, giver den bedste support. Samtidig imponerer diamantskiven med sin lange levetid på grund af sin natur.

  0 af 0 bedømmelser

  Skriv en anmeldelse!

  Del dine oplevelser med andre kunder.

  Spørgsmål og Svar (0)


  Har du et spørgsmål om produktet?

  Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

  På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.