Gå til hovedindhold

Diamantskive Cermont CSE - Keramiske Fliser Og Porcelænsstentøj (230 Mm)


Montolit diamantskiver CSE

 • Diamantforstærket
 • Tør og våd brug
 • Keramik
 • Porcelænsstentøj
 • 677,95 kr.* per Stk

  Varenummer: LZ69825

  På lager

  Leveringstid 3-4 Uger

  Diameter: 230mm
  Vare Antal

  Diamantskive Cermont CSE - keramiske fliser og porcelænsstentøj


  Fliser er det værst mulige underlag til boring, slibning og skæring. Revner oprettes let, eller flisen går i stykker. Cermont CSE diamantskive, som kan vise sine styrker i forskellige materialer, giver et middel, når man skærer sådanne fliser. Afskæringshjulet i høj kvalitet fås i diametre 115 mm og 230 mm. Hvad der også forenkler brugen af Cermont CSE-diamantskiven er, at den kan installeres hurtigt, og et højt sikkerhedsniveau garanteres. Diamantskiven viser sine styrker, især når den bruges sammen med keramiske eller porcelænsstentøjsfliser, fordi den uden vanskelighed skærer igennem Cermont CSE-diamantskiven.

  Takket være muligheden for tør og våd brug garanteres også rent og hurtigt arbejde. Denne egenskab muliggør endnu højere hastigheder ved skæring og adskillelse af fliser, hvilket især opfattes som positivt i den professionelle sektor. Arbejde med keramiske fliser bliver barneleg med dette produkt. En af grundene til dette er, at denne skæreskive er diamantforstærket under fremstillingen, hvilket synligt øger dens robusthed og skarphed på samme tid.
  Cermont CSE diamantskive er lige så velegnet til professionelle og hobby-DIY-entusiaster. Produktegenskaberne er overbevisende, fordi de gør det lettere at arbejde med keramiske fliser eller porcelænstentøjsfliser. Et andet plus er muligheden for tør og våd brug.

  0 af 0 bedømmelser

  Skriv en anmeldelse!

  Del dine oplevelser med andre kunder.

  Spørgsmål og Svar (0)


  Har du et spørgsmål om produktet?

  Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

  På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.