Gå til hovedindhold

Fliseklæber Schönox Q9 Kalibreret, Ukalibreret, Marmor, Remme, Storformat Plader (25Kg)


Materiale: Keramik, Natursten, Porcellanato Produkt: Fliselim Anvendelsesområde: Indendørs område

423,91 kr.* per Stk

Indhold: 25 Kilogram (16,96 kr.* / 1 kg)
Varenummer: NOX00001

På lager

Leveringstid 2-3 Uger

Vare Antal
Schönox Q9 universalfliselim er et produkt til limning af fliser indendørs. Med de 25 kg Schönox Q9 Universal Lim kan både kalibreret og ikke-kalibreret natursten følsom over for misfarvning limes. Det er også velegnet til håndstøbte fliser, fajance, Jura-marmor, cotto, klinkersten, splitfliser, klinkerfliser, stentøj, vulkanske klipper og keramiske belægninger. Schönox-klæbemidlet er især praktisk til porcelænstentøjsfliser i stort format. Brugstiden er omkring en time ved en temperatur på 20 grader Celsius. Behandlingstemperaturen bør ikke falde under 5 grader Celsius, og klæbemidlet er stabilt mellem -20 og 80 ° C, når det hærdes. Efter cirka 3 timers brug kan gulvet gåes og fuges.

Hovedfunktionen ved Schönox Q9 fliselim er, at det er et universallim. De universelle anvendelsesmuligheder for dette fliselim er meget forskellige og spænder fra klinkersten til Jura-marmor, selv til vulkanske klipper og mange andre fliser. Limen kommer i en mængde på 25 kg. Når du bruger det, skal du være opmærksom på det universelle klæbemiddels levetid på ca. en time ved 20 grader Celsius samt den omkring tre timers ventetid, inden du går videre og bruger. Derudover kræves, som det er almindeligt i det indre, en behandlingstemperatur på mindst 5 grader Celsius til fliselimet. Desuden strækker temperaturbestandigheden af det universelle klæbemiddel sig i hærdet tilstand fra -20 grader Celsius til 80 grader Celsius.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Du kan også lide

Gulvfliser Marmoroptik Imperial Gra 80x80cm
Gulvfliser Marmoroptik Imperial Gra 80x80cm
Varianter fra 342,33 kr.*
386,66 kr.*
Pakke ( 290,44 kr.* / m² )
Mosaik Fliser Marmor Sort Gra 23x23x7mm
Mosaik Fliser Marmor 48x48x8mm Hvid Poleret

Anbefalet tilbehør

Glasnipse Til Glasmosaikker
Trevi Pro Plan Gulvnivellering Selvnivellerende (25KG)
Schönox ES White Joint Sealing Silicone (300 Ml)