Gå til hovedindhold

Fliselim Schönox Q6 - (væg & Gulv) Universallim (25 Kg)


Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Indendørs område Materiale: Keramik, Porcellanato Produkt: Fliselim

334,51 kr.* per Stk

Indhold: 25 Kilogram (13,38 kr.* / 1 kg)
Varenummer: NOX00004

På lager

Leveringstid 2-3 Uger

Vare Antal
Schönox Q6 universallim er velegnet til brug på gulve og vægge i indendørs og våde områder. Schönox Q6 fliselim kan anvendes til lægning i tynde, mellemstore, tykke og endda fluidiserede lejemetoder. De universelle anvendelsesmuligheder udvides med de meget forskellige materialer, som fliselimet er egnet til. Det indeholder keramiske belægninger, fint stentøj, stentøj / god, cotto, håndstøbte fliser, split- og klinkerfliser, men også naturlig, kunstig og kunstig sten, der er ufølsom over for deformation og naturlig, kunstig og kunstig sten, der er ufølsom over for misfarvning på gulvet eller væggen. Derudover er Schönox Q6 fliselim klæbemiddel velegnet til keramiske belægninger, hvor spænding ikke kan udelukkes, keramiske belægninger i swimmingpoolkonstruktion og isolering og udvidelsespaneler. Ved en temperatur på 20 grader Celsius er brugstiden ca. 3 timer.

Behandlingstemperaturen for det universelle klæbemiddel skal være over 5 grader Celsius. Efter en ventetid på mindst 12 timer kan indegulvet gås på og er tilgængeligt igen, men hvis universalklæbemidlet bruges i våde områder, skal du vente ca. 48 timer. Når Schönox Q6 fliselim er fuldstændigt hærdet, er det modstandsdygtigt over for et temperaturinterval på -20 grader Celsius til 80 grader Celsius. Den beskrevne Schönox Q6 alsidige fliselim findes i en mængde på 25 kg.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.