Gå til hovedindhold

Glas Plast Natursten Mosaik Historico Beige Mix


Anvendelsesområde: Bad, Køkken, Indendørs område, Stue Farve: Sølv, Brun, Beige, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Natursten, Marmor, Plast, Glas Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Strålende, Poleret, Struktureret Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 1,5 kg Antal Stykker: 1
20%

89,33 kr.*

111,01 kr.*
Indhold: 0.09 Kvadratmeter (992,56 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88631

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Beige
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Mosaikfliser fra Historico Collection i Beige Mix er lavet af en blanding af natursten, plastik og glas. De giver værelser et naturligt flair. De robuste og plejevenlige fliser kan også anbefales til det stilrene design af indgangspartiet og haven.


Klassiske og moderne designmuligheder

Mosaikfliserne kan lægges enten som gulv- eller vægfliser. Mosaikfliser er blevet brugt i design i årtier til at flisebelægge swimmingpools og badeværelser. Fliser fra Historico-serien fås i forskellige farver, så der er ingen grænser for individuelt design. Hobby-gør-det-selv-folk, der gerne vil spare udgifterne til en professionel fliselægger, kan sagtens selv lægge deres gulv- og vægfliser.


Kan kombineres med forskellige farver og materialer

Som gulv- eller vægfliser giver fliserne fra Historico-serien hvert rum en ny stilfuld glans. Fliserne kan bruges til at skabe en række geometriske mønstre. Staldvægfliserne er derfor altid et godt alternativ ved renovering af gamle bygninger. Kombinationen af forskellige farver og materialer resulterer i yderligere moderne designmuligheder. De mange forskellige farver, som de højkvalitets Historico væg- og gulvfliser tilbydes i, vækker ønsket om fuldstændigt at redesigne hele lejligheden.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.