Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Acapella Carrara Firkant


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Carrara, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Specialitet: Miljøglas Størrelse: 48x48mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 6mm Funktioner: Glaseret, Frost-sikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 1,17 kg Antal Stykker: 1

85,68 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (952,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34617

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Carrara
Fliseformat: Firkant
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Hexagon fliser med trendy farver og moderne overflader er igen en trend inden for boligindretning. De kombinerer geometri-looket og vintage-stilen. De tidløse glasmosaikfliser fra Acapella-serien giver mulighed for adskillige lægningsmønstre.
De sekskantede fliser kan naturligvis bruges til det smagfulde design af vægge.

Designmuligheder med sekskantede fliser Acapella

Sekskantede glasmosaikfliser er velegnede til design i forskellige rum. Fliserne kan bruges til vægdesign. De kan for eksempel kombineres med gulvfliserne eller bruges til at designe enkelte områder, for eksempel bag pejsen. Acapella glasmosaikfliser fås med en mat overflade. Blanke glasmosaikfliser giver den fordel, at fingeraftryk eller fodaftryk ikke umiddelbart er synlige.
En mat finish giver også overfladen et eksklusivt, individuelt flair. De er også diskrete og lader gerne møbler med højglans overflader fange øjet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.