Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Albany Rund Color Mix


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Farverige Format: Rund Materiale: Glas Optic: Metal Optik Specialitet: Miljøglas Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 29,7x30,8cm Et Ark: 0,092m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,95 kg Antal Stykker: 1

63,33 kr.* per Ark

Indhold: 0.092 Kvadratmeter (688,37 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34734

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Vare Antal
Måtte/Mats
0.092
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Glasmosaikfliser Albany Rund Color Mix giver værelserne en speciel atmosfære. Ved at lægge dem i en farverig glasmosaik er de et individuelt designelement. De er også velegnede som et dekorativt blikfang i nicher, til visuel vægt på badekar og håndvaske, til selektivt design og som fliseprodukter.

Egenskaber ved glasmosaikfliser Albany Round Color Mix

Disse fliser i metallook er lavet af glas. Overfladen er selvfølgelig mat. Glasmosaikfliser Albany er frostbestandige og egnede til lægning i udendørs områder, våde områder og indendørs områder. De tildeles slidklasse 1 og er velegnede til lægning på vægge og gulve. Stenene har en størrelse på 25 x 25 millimeter. De 4 millimeter tykke fliser lavet af øko-glas er pænt limet på en måtte for nem installation. De farverige glasmosaikfliser er perfekte som en tilføjelse til enkle grundfliser for at indstille visuelle højdepunkter.

Designmuligheder med glasmosaikfliser Albany Round Color Mix

De små, farverige fliser er ideelle til at adskille områder fra hinanden. Takket være deres robusthed kan glasmosaikfliserne rengøres hurtigt og nemt.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.