Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Beige Skifer


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Lys Beige, Brun, Beige Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Striber Optik Størrelse: 15x15mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,5x30,5cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 1,45 kg

148,26 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.647,33 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG18884

På lager

Leveringstid 5-7 hverdage

Farve: Lys Beige
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Disse beige mosaikfliser kan bruges direkte. Efter at fliseklæberen er påført, kan flisen presses. For korrekt lægning er det meget vigtigt, at mosaikfliserne er trykket rigtig godt ned. Vægfliserne passer perfekt, og hvis der skal skæres til, kan brugeren blot trimme gitteret, så det passer. Dette fungerer perfekt med en normal skærekniv. Mosaikken har et storslået mønster. Når lægningen er færdig, bør der skabes en perfekt tætning med fugemasse.

Overgangen kan dermed erkendes meget bedre. Fliserne er pæne små og kan også skilles fra gitteret. Brugeren kan dog ikke få lagt området så hurtigt. Disse fliser er perfekte og er lavet af glas. De er robuste og tåler meget. Fliserne er velegnede til alle områder. Glasmosaikken kan endda bruges som kant. Mosaikfliserne vil give badeværelset et nyt flair. Sådanne vægfliser som glasmosaikker bør ikke mangle i noget hus.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.