Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Bellevue Guld Sølv


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Guld, Sort, Sølv Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Striber Optik Størrelse: 48x48mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 29,8x29,8cm Et Ark: 0,089m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure Vægt: 1,7 kg Antal Stykker: 1

252,56 kr.* per Ark

Indhold: 0.089 Kvadratmeter (2.837,75 kr.* / 1 m²)
Varenummer: CA44222

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Guld
Vare Antal
Måtte/Mats
0.089
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Lysrefleksioner kan let observeres på Bellevue fliserne takket være deres blanke overflade.
Men selvfølgelig tilbyder disse fliser ikke kun denne egenskab. Bellevue fliserne fås i sort sølv, blå og guldsølv, men de har alle et stribet udtryk til fælles.

Den respektive stenstørrelse på glasmosaikken er 48x48 mm. Derudover er måttemålene 29,8x29,8 cm. Der skal også tages højde for tykkelsen på Bellevue mosaikfliserne, som er 8 mm. En af fordelene ved de stribede Bellevue fliser er det anvendte materiale. Da fliserne er lavet af glas, er de både praktiske og smukke. Glasoverfladen kan for eksempel nemt tørres af, og det anvendte materiale understøtter også mosaikflisernes skinnende og reflekterende look.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.