Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Clementine Grøn


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Farverige, Grøn Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Størrelse: 48x48mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,61 kg Antal Stykker: 1

93,13 kr.* per Ark

Indhold: 0.085 Kvadratmeter (1.095,65 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34644

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Grøn
Vare Antal
Måtte/Mats
0.085
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

For dem, der sætter pris på noget særligt i deres egne fire vægge, er de smukke glasmosaikfliser Clementine bestemt det rigtige. Hvorfor er det sådan? Ganske enkelt: Fliserne af højkvalitetsglas - som fås hos os i forskellige farver (såsom blå, grå eller i den "farverige" variant) - er ægte blikfang med "stjerneappel". Takket være deres iøjnefaldende og ekstremt smagfulde design i det trendy Vinatage-look vil de tiltrække alles opmærksomhed og vil helt sikkert give dig mange komplimenter. Og ikke nok med det: Du bliver helt sikkert oftere end ikke spurgt, hvor du præcis har fundet og erhvervet disse vidunderlige gulvfliser "med et spark".

Glasmosaikfliserne Clementine har en såkaldt "måttestørrelse" på 30 x 30 cm og en stenstørrelse på hver 48 x 48 mm. Overfladestrukturen kan betegnes som blank og tykkelsen af de respektive fliser er 8 mm. De firkantede glasfliser er velegnede til hele interiøret og især til det såkaldte "våde område" (dvs. til badeværelset eller gæstetoilet).

Resumé:

• glasfliser af høj kvalitet i mosaikstil
• skinnende overflade
• fås i forskellige farver
• Stenstørrelse: 48 x 48 mm
• perfekt til indendørs brug

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.