Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Enrico Sort Sølv Diagonalt


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sort, Sølv Format: Diagonalt, Pattern Materiale: Glas Størrelse: 15x148mm, 15x48mm, 15x98mm Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,53 kg Antal Stykker: 1

130,38 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.448,67 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34815

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vinklet er moderne, hvilket Enrico-glasmosaikfliserne i sort og sølv viser. De skrå fliser giver liv til ethvert rum, hvor fliser ønskes. Fordi de er sorte og sølv, er der et ekstraordinært farvespil i rummet. Fliserne er lavet af glas og skiller sig tydeligt ud fra konventionelle vægfliser.

Strengt taget er de 8 mm tykke fliser ikke kun lavet af glas, men også af marmor. Det er en robust blanding af materialer. Flisemåttens format holdes firkantet. Dette gør det lettere at korrekt fastgøre fliserne med det skrånende udseende.

Enrico-glasfliserne er et produkt til indendørs brug. Vægfliserne er også velegnede til våde områder og kan forbedre badeværelset, køkkenet og co. Overfladen alene er et lille højdepunkt. Overfladen holdes glat og har skinnende og matte områder.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.