Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Haramont Lysgra


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Lysgra Format: Kvadratisk Materiale: Glas Specialitet: Miljøglas Størrelse: 12x12mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 31,1x24,6cm Et Ark: 0,076m² Tykkelse: 6mm Funktioner: Frost-sikker, Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Samlingsbredde: 1mm Vægt: 0,9 kg Antal Stykker: 1

66,31 kr.* per Ark

Indhold: 0.076 Kvadratmeter (872,50 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34669

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Lysgra
Vare Antal
Måtte/Mats
0.076
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Disse glasmosaikfliser med modelnavnet Haramont imponerer ikke kun med deres førsteklasses kvalitet. Udseendet mærkes med det samme og grundet de mange forskellige farvevarianter er der garanteret et smart udseende og selvfølgelig et blikfang. Haramont glasmosaikfliserne er velegnede til montering indendørs og udendørs. Den firkantede gulv- eller vægflise har en mat overflade og fås i lysegrå. Stenstørrelsen er 15 x 32 mm og 12 x 12 mm. Da fliserne også kan monteres udendørs, er de naturligvis frostsikre.

Når det kommer til materialet, har producenten dedikeret sit hjerte til miljøet og brugt økoglas. Fliserne leveres i en praktisk måtte, så glasmosaikfliserne kan lægges hurtigt og nemt. Leder du efter smukke, højkvalitets og billige glasmosaikfliser til indendørs eller udendørs brug? I sådanne tilfælde træffer du et perfekt valg og beslutning med dette produkt.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.