Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Hvid Uni 25x25x4mm


Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 32,7x30,2cm Et Ark: 0,099m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frost-sikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,76 kg Antal Stykker: 1

53,64 kr.* per Ark

Indhold: 0.099 Kvadratmeter (541,82 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33354

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Vare Antal
Måtte/Mats
0.099
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Glasmosaik 4mm er en eksklusiv glasmosaik af høj kvalitet, der er ideel til vægbeklædning, som kant eller til at sætte accenter. Variationerne af designs er ofte en eller flere farver eller også med mønstre.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.