Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Imiteret Træ Makarska Brun Grøn


Anvendelsesområde: Bad, Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Grøn, Brun Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Imiteret Træ Størrelse: 48x48mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,64 kg Antal Stykker: 1

88,66 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (985,11 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34683

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Morkbrun
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Det ligner træ, men det er faktisk glas! Vi taler om Makarska glasmosaikflise. Det er en vægflise lavet af glas, som har et smukt trælook. Den brungrønne mosaikflise har et mangfoldigt mønster, så øjet hele tiden ser noget nyt.

Glasmosaikken er 8 mm tyk og har en kvadratisk måttestørrelse. Måtteformen gør fliselægning af væggene let og jævn. Makarska vægflisens overflade er blank og har en jævn struktur. Det betyder, at snavs ikke kan sætte sig fast og nemt kan fjernes. På grund af mønsteret kan ikke alle pletter ses med det samme. Så du behøver ikke altid at hente en renseklud med det samme. Med Makarska mosaikglasflis kan fx badeværelset og køkkenet pakkes ind i deres egen charme.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.