Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Laurenz Color Mix


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sort, Blå, Grøn, Hvid Materiale: Glas Optic: Fanoptik Specialitet: Miljøglas Størrelse: 36x29mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 29x30cm Et Ark: 0,087m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Dekorfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Vægt: 1,37 kg Antal Stykker: 1

88,66 kr.* per Ark

Indhold: 0.087 Kvadratmeter (1.019,08 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34699

Ikke længere tilgængelig

Ligesom skalaerne på en stor fisk så glasmosaikfliserne Laurenz på afstand. De er meget smukke vægfliser i en tiltalende farveblanding. Der er forskellige blå nuancer blandet med hvide fliser. Blandingen minder om havet og bølgerne.

Vægfliserne er meget nemme at pleje, fordi de har en mat overflade. Ikke alle fingeraftryk reflekteres direkte i flisen. Så du behøver ikke nødvendigvis rense og skrubbe hver dag. Den smukke dekorative flise er velegnet til indendørs og udendørs brug. Det kan bruges i våde områder. Dette kan skabe en smuk fliseramme i poolområdet. Badeværelset kan få en attraktiv flisebelagt overflade. De mulige anvendelser er meget forskellige.

De frostbestandige fliser er lavet af glas og har ensartede sten. Flismåtten er rektangulær og kan let fastgøres. Med en tykkelse på 4 mm kan flisen også skæres godt.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.