Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Lunatic Retro Optik Brick Gra


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grå Format: Rektangulære Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Specialitet: Miljøglas Størrelse: 30x98mm Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 29,7x30cm Et Ark: 0,077m² Tykkelse: 6mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Vægt: 1 kg Antal Stykker: 1

78,23 kr.* per Ark

Indhold: 0.077 Kvadratmeter (1.015,97 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34571

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Grå
Vare Antal
Måtte/Mats
0.077
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Sæt accenter med glasmosaikfliser Lunatic Brick

Succesen med glasmosaikfliser skyldes den kreative kombination af mange små sten for at skabe unikke arrangementer. Meget tidligt dedikerede nogle kunstnere sig til at designe strukturer som glasmosaikfliser og udvikle en selvstændig maleteknik. Den rene entusiasme, som dengang viste de kunstfærdigt designede mosaikfliser, eksisterer stadig i dag. Mosaikfliser har længe været brugt ikke kun i kunst, det vil sige på lærred og papir, men bliver også i stigende grad brugt i stuedesign.

Glasmosaikfliserne Lunatic Brick fås i to forskellige farvevarianter. Foretrækker du minimalisme, kan du gå efter farvevarianten Lunatic retro look murstensgrå. Hvis du foretrækker træfarver og vil have noget usædvanligt, så gå efter farven Lunatik wood look farverig. Med deres matte overflade er fliserne tidløse, så du vil have glæde af dem i lang tid.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.