Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Monrovia Sort 3D Metalic


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sort Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: 3D-Optik Specialitet: Miljøglas Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende, 3D Fliser / Ark Størrelse: 31,5x31,5cm Et Ark: 0,099m² Tykkelse: 4-6mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,1 kg Antal Stykker: 1

73,01 kr.* per Ark

Indhold: 0.099 Kvadratmeter (737,47 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34221

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort
Vare Antal
Måtte/Mats
0.099
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Monrovia Black 3D mosaikfliser lavet af genbrugsglas giver ethvert anvendelsesområde, såsom badeværelset, et særligt elegant og moderne flair.

Det særlige ved disse mosaikfliser er deres produktion. Til disse blev der brugt mineralsk byggeaffald, som blev forarbejdet til genbrugsmaterialer. Disse fliser understøtter således genbrugen af brugt byggemateriale, hvilket forkortes kaldet byggematerialegenanvendelse. Fliserne er derfor lavet af genbrugsglas. Formatet er firkantet og har en ensartet størrelse. Overfladen er skinnende.

Fliserne bliver tyndere ud mod kanten, hvilket giver dem en stjerneformet ryg i midten, der strækker sig til hjørnerne. Stenene har på grund af denne bearbejdning en 3D-effekt, når de fæstnes. Mosaikfliserne kan bruges både indendørs og udendørs. Stenene fremstår særligt elegante som altan- eller terrassevæg, og de egner sig bedst på badeværelset. Disse fliser bruges hovedsageligt som vægfliser.

Stenene kan varieres eller bruges enkeltvis. Der er ingen grænser for individuelle ideer og kan bruges efter ønske. Farvevalg er tilgængelige individuelt eller blandet med alle tre farver. Plejen viser sig at være ganske enkel og uproblematisk.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.