Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Nikolski Sort


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sort Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,49 kg Antal Stykker: 1

81,21 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (902,33 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34290

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Denne glasmosaik fra Nikolski lysekroneserien, bestående af den ædle farve sort, giver ethvert interiør et strejf af luksus og elegance. De firkantede glasmosaikfliser Nikolski giver en wow-effekt på grund af deres uforlignelige overflademønster. Disse glasmosaikfliser er kendetegnet ved individualitet, unikhed og det der ekstra.

Fliserne er ikke kun velegnede til indendørs brug, men også til våde områder. Mulighederne for at bruge disse moderne og luksuriøse fliser er derfor ubegrænsede. Uanset om det er i køkkenet, i stuen eller soveværelset, på badekarret eller på væggene i bruseområdet, kan fliserne være et rigtigt blikfang som mosaikfliser og kan også bruges som vægfliser.

Med deres retro/vintage look sætter mosaikfliserne beskueren i nostalgi. Nikolski glasmosaikfliser er et godt valg for mønsterelskere, der kan lide at huske de gode gamle dage. En sand oase af velvære kan fremtrylles af disse betagende fliser og individuelt designet med en vis portion kreativitet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.