Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Nokta Sort Gra 3D


Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sort Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: 3D-Optik Størrelse: 48x48mm, 23x23mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 6mm Funktioner: Frostsikker Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,24 kg Antal Stykker: 1

80,46 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (894,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33971

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Sæt højdepunkter med glasmosaikfliser Nokta 3D

I dag går tendensen i stigende grad mod storskala fliser. Glasmosaikfliser tilbyder også deres egne design- og anvendelsesmuligheder. Glasmosaikfliser skal ikke lægges over et stort område. De vil ofte kun tjene som et blikfang eller sætte dygtige accenter. Her er ingen grænser for fantasien Med Nokta Black Grey 3D glasmosaikflisen kan du skabe legende kontraster og farvestænk på mere neutrale overflader. Flisen kan også bruges til specifikt at fremhæve bestemte elementer.

Dens overflade er skinnende og størrelsen af en måtte er 30x30 cm. Dette resulterer i i alt 0,090m². Det gør flisebelægningsprocessen til en børneleg, fordi projektet er klaret på ingen tid.Glasmosaikfliserne er velegnede til at lægge mønstre såvel som til at lægge border. Pleje af fliserne er let, og hvis dette gøres regelmæssigt, kan alle have glæde af det i meget lang tid. Selv spor efter enhver renovering kan nemt fjernes.

Mosaikfliser er særligt gode til at udtrykke kreativitet, da de mulige anvendelser er universelle. Farverne rød, grå og sort byder på variation.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.