Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Purple Mix


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Lilla Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 48x48mm, 15x15mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 4mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 0,79 kg

81,21 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (902,33 kr.* / 1 m²)
Varenummer: RAN48026

Ikke længere tilgængelig

Farve: Lilla
Glasmosaikfliser sætter dygtigt accenter i hele stuen og især i køkkenet og badeværelset. Glasmosaikfliser sætter en kontrast til den nuværende flisetrend, hvorfor de også er ideelle til at fremhæve enkelte områder. Glasmosaikfliserne Braga giver et æstetisk udtryk gennem forskellige stenstørrelser, som er mellem 15 x 15 mm og 48 x 48 mm. Derudover har glasmosaikfliserne Braga en blank overflade. Som navnet antyder, er Braga glasmosaikfliserne lavet af glas med en tykkelse på 4 mm. Glasmosaikfliserne Braga fastgøres til en måtte med måttestørrelse 30 x 30 cm. Dette svarer til et areal på 0,090m² pr. måtte.

farvevarianter
Der er tre forskellige farvevarianter at vælge imellem. En harmonisk og beroligende blanding af lyseblå og blå, en blanding af lilla og en blanding af Elox-rød.

Ansøgning
Glasmosaikfliserne Braga er velegnede til indendørs brug og våde områder.

Uanset om der skal beklædes forvægsinstallationer, vægnicher skal udformes som et dekorativt blikfang, badekar og håndvaske skal fremhæves visuelt eller gennemføres selektive highlights, skaber du med Braga glasmosaikfliser en æstetik, der er uden sidestykke.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.