Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Richmond Hvid


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Permanent Vådt Område, Stue, Bruser Farve: Hvid Format: Rektangulære Materiale: Glas Størrelse: 48x148mm, 72x48mm Overfladeegenskaber: Strålende, Struktureret Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 6mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,17 kg Antal Stykker: 1

72,27 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (803,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34110

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Hvid
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Glasmosaikfliserne Richmond i hvid giver et forfriskende naturligt look og er derfor de ideelle fliser til en visuelt tiltalende installation. Mosaikfliser har den egenskab at skabe en vis sort. De sætter den kreative accent for enhver væg og gulvbelægning. Disse fliser tilbyder høj kvalitet som produkt, fordi måttestørrelsen og de egenskaber, som de forskellige mosaikstykker er knyttet til et net, kan du opnå en meget hurtig og meget nem lægning. Disse mosaikker imponerer i enhver henseende med deres glans og supplerer en ædel stemning i mange rum. Disse glasmosaikfliser er lavet af et materiale, der kombinerer mange gode egenskaber og dermed overbeviser enhver kommende kunde som et produkt med optik og glans.

Glas som et kvalitativt materiale med ideelle egenskaber

Denne glasmosaik er af meget høj kvalitet og glasfliser er specielle med deres glatte overflader. Glas er materialet, der kan sætte farvenuancer her. Med denne kvalitet kan glas iscenesættes optimalt og giver i sidste ende en meget elegant overflade. Denne glasmosaik fås i farvevarianterne Richmond sort, Richmond grå, Richmond hvid og Richmond rustik brun. Dette skaber mulighed for at blande disse produkter med hinanden ved lægning og dermed opnå et endnu bedre visuelt indtryk. Richmond er et produkt, der tilfredsstiller mange kundebehov, og disse mosaikfliser er en funktion, der kan pryde ethvert hjem.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.