Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Sort Gra Mix


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grå, Sort Format: Variabel Materiale: Glas Optic: Striber Optik Størrelse: 15x100mm, 15x65mm, 15x15mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 1,45 kg

155,71 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.730,11 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG10033m

På lager

Leveringstid 5-7 hverdage

Farve: Grå
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Denne 8 mm mix glasmosaik er limet til et mesh som en flise. Den er blank og kommer i friske opkvikkende farvefinisher. Ædel og højkvalitets glasmosaik kan bruges på mange måder til vægbeklædning, som en kant eller til at sætte accenter.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.