Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Starlite Retro Farverige 98


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Farverige Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Specialitet: Miljøglas Størrelse: 98x98mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 1,72 kg Antal Stykker: 1

96,48 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.072,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34577

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Farverige
Fliseformat: 98x98mm
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Glasmosaikfliserne Starlite Retro passer ikke kun i et galleri for smukt opholdsrum, men på væggene i dit badeværelse, køkken eller stue. Med glasmosaikfliserne Starlite Retro har du mulighed for at forskønne din swimmingpool, din lounge eller din wellness-oase, uanset om det er privat eller erhvervsmæssigt. Starlite Retro glasmosaikfliserne fås i to forskellige farvekombinationer; i en tidløs sort/hvid kombination eller i den iøjnefaldende og hippe farverige version.

De flerfarvede glasmosaikfliser imponerer ikke kun med deres smukke æstetik, men også med optiske illusioner. Derudover fås glasmosaikfliserne Starlite Retro i begge farvevarianter, enten i 48x48mm eller i 98x98mm. De 8 mm tykke fliser lægges på en måtte, der måler 30x30 cm, hvilket gør lægningen til en børneleg, selv for lægfolk. Giv dit opholdsrum en betagende retro-flair. Dette er muligt med glasmosaikfliserne Starlite Retro og deres matte overflade. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.