Gå til hovedindhold

Glasmosaik Kairo Sølv Glitter


Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grå, Sort, Sølv Format: Rektangulære Materiale: Glas Optic: Metal Optik Størrelse: 15x98mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 29,8x30,4cm Et Ark: 0,091m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,6 kg Antal Stykker: 1

85,68 kr.* per Ark

Indhold: 0.091 Kvadratmeter (941,54 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33727

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sølv
Vare Antal
Måtte/Mats
0.091
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Mosaikfliser på badeværelset eller i køkkenet er altid et blikfang. Du kan sætte det op, som du vil have det. Glasmosaikfliserne Cairo Silver har en glittereffekt, som får det til at se endnu bedre ud. Fliserne kan lægges som vægfliser. De vil være nemme at lægge, fordi de er blevet fastgjort til en måtte af producenten. Fliserne er særligt velegnede som badeværelsesfliser i bruseområdet. Køberen vil være i stand til at skabe en særlig atmosfære med den. Mosaikfliserne er altid et højdepunkt for købere og vil helt sikkert være det værd.

Købet af en glasmosaik bør ikke overlades til tilfældighederne. Disse vægfliser er små og sarte i udseende. De er derfor endnu bedre egnet til brug på badeværelset. Men disse fliser kan også komme til deres ret i et opholdsområde. Badeværelsesfliserne vil snart betale sig selv. Sådanne mosaikfliser er mørke og vil give rummet noget bestemt. Rummet vil se endnu bedre ud med disse vægfliser indsat som kanter. Så nu skal køberen kun gøre sig umage med at ordne glasmosaikken og så nyde pladsen.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.