Gå til hovedindhold

Gulvfliser Haarlem Graphit 45x90cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,22m² Farve: Grafit Format: Rektangulære Materiale: Porcellanato Optic: Konkrete Optik Skridsikkerhed: R9 Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 45x90cm Tykkelse: 10mm Funktioner: Rektificerer, Glaseret, Egnet gulvvarme, Skridsikker, Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Gulvfliser

364,31 kr.* per Pakke

Indhold: 1.22 Kvadratmeter (298,61 kr.* / 1 m²)
Varenummer: RAN48366

Ikke længere tilgængelig

Farve: Grafit
Fliseformat: 45x90cm

Haarlem Graphite gulvfliser er sten-look fliser med et enkelt, meget moderne design. De er rettet op, dvs. de har en ensartet kantlængde. Det betyder, at disse porcelæns stentøjsfliser kan lægges med en minimal stor fuge på 1,5 til 2 mm. På grund af disse næsten ikke synlige fuger fremstår hele flisemønsteret af stenlook-fliserne ensartet og endnu mere elegant. På grund af en række egenskaber som frostbestandighed og egnethed til gulvvarme, kan Haarlem gulvfliserne bruges både inde og ude. De pynter på alle områder af dagligdagen og sikrer en stilfuld bolig året rundt, hvad enten det er i stuen eller på terrassen.

På grund af den matte, glaserede overflade giver disse gulvfliser en behersket elegance og er stadig meget plejevenlige porcelænsstentøjsfliser. Disse fliser i kategori R9 stenlook kan naturligvis også uden problemer lægges i køkkenet, gangen eller badeværelset, da de også her garanterer en lille skridsikkerhed.

Indendørs og udendørs arealer iscenesættes optimalt med disse fine stentøjsfliser, temperaturuafhængige og skridsikre. Derudover sikrer ensretningen nem lægning med næsten usynlige samlinger.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.