Gå til hovedindhold

Gulvfliser Herakles Imiteret Træ White 20x120cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 0,96m² Farve: Hvid Format: Langstrakt, Rektangulære Materiale: Porcellanato Optic: Imiteret Træ Skridsikkerhed: R9 Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 20x120cm Tykkelse: 10mm Funktioner: Rektificerer, Glaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker, Skridsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Gulvfliser

252,56 kr.* per Pakke

Indhold: 0.96 Kvadratmeter (263,08 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88755

På lager

Leveringstid 6-8 hverdage

Farve: White
Vare Antal
Pakke(r)
0.96

Gulvflisen Herakles trælook 20 x 120 cm kombinerer varmeledningsevne, skridsikkerhed, stabilitet og andre egenskaber med naturmaterialet træs varme udstråling. Fine stenfliser tilbyder disse egenskaber og er derfor et omkostningseffektivt alternativ til parket- eller laminatgulve.

Gulvflisens egenskaber Herakles trælook 20x120 cm - Gulvflisen fra modelserien Herakles er lavet af fint stentøj af høj kvalitet. Den har en tykkelse på 10 mm. Flisens glaserede overflade har naturligvis en smuk mat glans. Med de ensrettede gulvpaneler kan et lægningsmønster med særligt smalle fuger implementeres. Gulvfliserne er hvide. Den fine stentøjsflise er velegnet til at lægge over gulvvarme. Ridse-, slid- og slagfasthed garanterer en lang levetid.

Træ-look fliser lavet af fint stentøj - en perfekt løsning til ethvert rum Gulvflisen af høj kvalitet imponerer med sine egenskaber, den er hurtig og nem at rengøre og ser visuel tiltalende ud. De afspejler naturmaterialet træ med dets fejl, årer og farvetoner. Ikke kun gulve, men også beklædning og vægge kan gøres visuelt tiltalende med dem. Den anbefales til ethvert rum som en praktisk og dekorativ løsning. Yderligere designmuligheder er resultatet af kombinationen med gulvfliser lavet af andre materialer, for eksempel fliser med stenlook. Porcelæn stentøj fliser træ look, det er perfekt til den skandinaviske, minimalistiske, moderne og klassiske livsstil.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.