Gå til hovedindhold

Gulvfliser Tycoon Beton Optik R10 Brun 120x260cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Permanent Vådt Område, Stue, Bruser En Pakke: 3,12m² Farve: Brun Format: Rektangulære Materiale: Porcellanato Optic: Konkrete Optik Skridsikkerhed: R10 Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 120x260cm Tykkelse: 6mm Funktioner: Rektificerer, Glaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker, Skridsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Gulvfliser Vægt: 43,68 kg

1.928,81 kr.* per Pakke

Indhold: 3.12 Kvadratmeter (618,21 kr.* / 1 m²)
Varenummer: LZ69993

Ikke længere tilgængelig

Farve: Brun
Format: 120x260cm

Moderne fliser med betonlook er på vej frem

Almindelige hvide fliser bruges til at karakterisere de udvendige og indvendige områder. Trenden er vendt og hvide fliser er nu fortid. I dag er der fliser i forskellige formater og dekorationer at vælge imellem. Valget er næsten uendeligt. Og en flise bliver mere og mere populær; Beton look fliser. Fliserne i betonlook passer til næsten enhver indretningsidé. Alt efter farvetonen kan den passe perfekt til både klassiske og moderne møbler. Betonlookfliser er inspireret af udseendet af det 20. århundredes industrier og er meget imponerende og alsidige. De passer ind i ethvert moderne opholdsrum uden at gå på kompromis med hensyn til enkel elegance, originalitet og autenticitet. Deres praktiske egenskaber beviste, at fliser i betonlook er mere end blot en modetrend.

Gulvfliser Tycoon beton look R10

Flisen i betonlook fås i standard flisestørrelserne 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 120x120cm og 120x260cm. Med sin matte overflade passer den ind i ethvert opholdsrum og giver den en enkel elegance. Fliserne er lavet af det fineste fine stentøj med en tykkelse på 6 mm. Gulvflisen fås i farverne sølv, platin og rustbrun. Fliserne svarer til slidklasse 4 og er velegnede til gulvvarme. Afhængigt af farvevarianten indeholder fliserne lyse nuancer, stærke gråtoner eller naturlige brune toner.

Grundlag for moderne boligindretning

De glaserede og frostsikre fliser i beton fremstår både indendørs og udendørs som basis for moderne boligindretning. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.