Gå til hovedindhold

Keramik Mosaik Fliser Trier Florentiner Grøn


Farve: Grøn Materiale: Keramik Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Overfladeegenskaber: Strålende Funktioner: Frostsikker Størrelse: 52x52mm Tykkelse: 6mm Fliser / Ark Størrelse: 29,3x24,5cm Et Ark: 0,072m² Format: Variabel Slidstyrke: Slidstyrke 2 Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Samlingsbredde: 3mm Vægt: 0,88 kg Antal Stykker: 1

51,41 kr.* per Ark

Indhold: 0.07 Kvadratmeter (734,43 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34248

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Grøn
Vare Antal
Måtte/Mats
0.07
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Florentinske keramiske mosaikfliser Trier i farven grøn giver ethvert badeværelses- og køkkenbagvæg et ekstraordinært look. Det klassiske træk ved disse fliser er den ovale form. Flere kurver og hjørner sikrer, at mosaikfliserne passer problemfrit sammen.

Usædvanlige designmuligheder med keramiske mosaikfliser Trier Florentiner

Keramiske mosaikfliser Trier Florentiner giver vægge og gulve et nostalgisk, kunstnerisk udtryk. Vægge og gulve kan designes særligt kreativt med dem. I et moderne designet badeværelse er florentinske fliser et must. Fliserne er lavet i keramik og fås med blank overflade i farverne grøn og blå. Det betyder, at vægge og gulve ikke kun kan dekoreres i én farve, men i flere farver.

Keramiske mosaikfliser dyr florentinsk - robust, spændstig, nem at passe

Kunstneriske florentinske fliser kan ikke kun bruges til at forskønne køkkenets bagvæg og gulve, men også i swimmingpoolen. De kan lægges af dig selv eller af en fliselægger. Keramiske mosaikfliser Animal Florentine er frostbestandige og holdbare. På grund af deres høje farveægthed vil de glæde beboerne i mange år. De er lige så modstandsdygtige som et gulv flisebelagt med konventionelle fliser. Den keramiske mosaik kan også rengøres og vedligeholdes meget nemt og hurtigt. Farverne skinner så, som var de helt nye. Med de keramiske kunstfliser kan vægge og gulve i køkkener og badeværelser gøres unikke, stilfulde og moderne med en lille indsats. Flisernes smukke glans skaber betagende effekter.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.

Du kan også lide

Mosaik Fliser Småsten Natursten Doha
Mosaik Fliser Småsten Natursten Doha
Varianter fra 49,17 kr.*
55,88 kr.*
Ark
Glas Swimmingpool Mosaik Fliser Pergamon Grøn
Mosaik Fliser Småsten Afskårne Sort
Mosaik Fliser Småsten Afskårne Sort
Varianter fra 54,39 kr.*
58,86 kr.*
Ark
Glasmosaik Naturstefliser Tatvan Shell Grøn
Glasmosaik Naturstefliser Tatvan Shell Grøn
Varianter fra 93,13 kr.*
113,24 kr.*
Ark

Lignende produkter

Keramik Mosaik Fliser Trier Florentiner Grøn
Mosaik Fliser Keramik Casillas
Mosaik Fliser Keramik Casillas
Varianter fra 41,72 kr.*
43,21 kr.*
Ark
Mosaik Fliser Keramik Hvid Uni Skridsikker
Mosaik Fliser Keramik Hvid Uni Skridsikker
Varianter fra 41,72 kr.*
42,47 kr.*
Ark
Keramikmosaik Metro Facette Picton Lysgra Strålende