Gå til hovedindhold

Metro Vægfliser Decor Altea Krydderier 6er Set


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grøn, Hvid Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Bølgeoptik Overfladeegenskaber: Strålende, Bølgepap Fliser / Ark Størrelse: 10x20cm Tykkelse: 7mm Funktioner: Ikke Rektificerer Produkt: Vægfliser, Dekorfliser Vægt: 12,25 kg

260,01 kr.* per Stk

Varenummer: LZ69469

På lager

Leveringstid 3-4 Uger

Fliseformat: Krydderier
Vare Antal
Stykke(r)
0

De visuelt tiltalende vægfliser med Altea-indretningen er designet med en blank overflade, der skinner spændende ved hvert lysindfald på grund af den let bølgede form. Altea-indretningen af disse vægfliser inspirerer i ethvert køkken og også bag bardisken med smukke bogstaver som "Smør" eller "Sukker". De fine indretninger kan kombineres med de enkle hvide blanke fliser på væggen i køkkenet, som du ønsker det. Alle vægfliser i Decor Altea Wavy serien er lavet af robust stentøj. Derfor er køkkenspejlet, der fremmaner stemning i rummet med de eksklusive metrofliser, altid en kærkommen afveksling fra standardvæggene i køkkenet.

Et køkkenspejl lavet af vægfliser i Altea-indretningen skaber et moderne ønske om at bo i store og små køkkener. Det feel-good-øjeblik, når man træder ind i køkkenet, som skaber en stemning med de højkvalitets metrofliser, der ikke kunne være mere autentiske i et middelhavskøkken, gør køkkenet til et kommunikationscenter for hele familien. Det nye køkkenspejl monteres hurtigt og vil bringe glæde i mange årtier. Disse fliser er nemme at vedligeholde og skinner derfor efter hver rengøring som på den første dag. De moderne vægfliser matcher mange indretningsstile i køkkenet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.