Gå til hovedindhold

Metro Vægfliser Dublin Hvid Strålende 10x20cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1m² Farve: Hvid Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Metro Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 10x20cm Tykkelse: 7mm Funktioner: Glaseret Produkt: Vægfliser Vægt: 12,25 kg

260,01 kr.* per Pakke

Indhold: 1 Kvadratmeter
Varenummer: LZ69485

På lager

Leveringstid 3-4 Uger

Farve: Hvid
Fliseformat: 10x20cm
Vare Antal
Pakke(r)
1

Uanset om det er på badeværelset, i køkkenet, i stuen eller i soveværelset. De sort- og hvidstribede Metro Dublin-vægfliser passer ind i ethvert opholdsrum. Disse fliser kan perfekt kombineres i forskellige mønstre. Med Metro fliserne kan takkede striber, firkanter eller pilemønstre meget hurtigt og nemt fremtrylles på væggen. Der er ingen grænser for din egen kreativitet og fantasi med disse Metro fliser. Takket være holdbarheden af disse fliser kan du nyde dem og have det godt i lang tid.

Oprindelsen af disse metrofliser kan findes i det 20. århundrede, da Paris Metro blev bygget og har bevist sig selv den dag i dag. Faceterede kanter og bløde kurver på Dublin Metro vægfliser sikrer en smuk refleksion af lys. Det får rummene til at fremstå meget lysere. Derudover giver disse vægfliser rummene et elegant og dynamisk præg. Takket være deres særlige karakter kan Metro fliser fastgøres til væggen på en meget nem og ukompliceret måde. I kombination med andre Metro vægfliser kan et ægte blikfang fremtrylles på væggen på ingen tid overhovedet. Derudover er de meget nemme at pleje og rengøre og bevarer dermed deres glans i længere tid. En drømmende atmosfære til at føle sig godt tilpas i dine egne fire vægge.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.