Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Bordeaux Mix


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Rød, Pink, Brun Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 48x48mm, 15x15mm Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,5x32,5cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 8mm Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,5 kg Antal Stykker: 1

66,31 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (663,10 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33071m

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Bordeaux
Vare Antal
Måtte/Mats
0.1
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

De moderne mosaikfliser Aloha i Bordeaux Mix forvandler rummet til en ægte oase af velvære og repræsenterer den moderne tidsånd. Vægflisernes matte eller blanke overflade og de talrige glasmosaikdesignmuligheder åbner helt nye perspektiver, når det kommer til at give rummet noget bestemt. Uanset om det er på badeværelset, i køkkenet eller i entréen: en dekorativ glasmosaik med Aloha-fliserne ser elegant, moderne ud og kombinerer stil med funktionalitet. De eksklusive Aloha vægfliser kan indrettes efter individuelle ideer og på den måde forskønne rummet og give det dets umiskendelige karakter. De stilfulde mosaikfliser imponerer med deres moderne farvekombination.

De højkvalitets Aloha mosaikfliser i Bordeaux Mix forskønner ikke kun boligarealet, men er også en meget værdifuld investering på lang sigt. De moderne Aloha vægfliser, der er lette at vedligeholde, robuste og modstandsdygtige over for, lover en meget lang levetid. En glasmosaik er et rigtigt blikfang i ethvert rum og giver væggen dybde. En smuk glasmosaik med Aloha-fliser får rummet til at fremstå større. Uanset om det er klassisk, tidløst elegant eller moderne og urbant: Aloha mosaikfliser af høj kvalitet kan kombineres individuelt med hinanden og er også velegnede til vægdesign i køkkenet, badeværelset eller toilettet. De formfulde Aloha vægfliser imponerer over hele linjen og kombinerer en høj grad af funktionalitet med kvalitet og stil. De moderne Aloha vægfliser er velegnede til individuel vægdesign og giver rummet noget bestemt. Det klassiske design, den smukke overfladestruktur og de talrige designmuligheder gør Aloha mosaikfliserne til et ægte allround-talent.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.