Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Inspiration Bunt


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Rød, Guld, Pink, Grå, Sort, Blå, Farverige, Sølv, Grøn, Gul, Brun, Beige, Lilla, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 1,62 kg

145,28 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.614,22 kr.* / 1 m²)
Varenummer: RAN48035

På lager

Leveringstid 5-7 hverdage

Farve: Farverige
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Skinnende farvet glas Inspirationsmosaikfliser inspirerer i køkkener, barer og i festlokaler på væggen. Men også et indgangsparti, et studie og tv-stuen bliver individuelle rum med disse smukke vægfliser lavet af brudsikkert glas. Motiverne i denne glasmosaik imponerer gamle og unge med sofistikerede traditionelle mønstre baseret på fantasier, som i forskellige farver altid byder på en spændende variation for beskuerens øje. Især de farverige vægfliser skinner ikke kun i blåt og gråt, men skinner også i gult og rødt på væggen.

De legende motiver gør den moderne glasmosaik til et visuelt højdepunkt i disse nøgterne tider. Små detaljer i mængden resulterer i nye perspektiver af optikken, som aldrig bliver kedelige. Derfor er de nuværende Inspiration Glasmosaikfliser en fornuftig investering i dit eget hjem eller i indretningen af en hyggelig bar.Moderne vægfliser er altid nemme at pleje, så den smukke glasmosaik vil skinne i sin gennemprøvede glans i mange årtier , ligesom på den første æglægningsdag. Disse glasinspirationsmosaikfliser er en rigtig inspiration til tanker og følelser hver dag i livet for mennesker, der vil gå i disse rum dekoreret med fliser.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.