Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Kandila Sort 23x23x8mm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue Farve: Sort Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Metal Optik Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Funktioner: Frost-sikker Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,49 kg Antal Stykker: 1

73,76 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (819,56 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33600

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Fliseformat: Firkant 23 | 8mm
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Mosaikfliserne Kandila Sort 23x23x8mm er lavet af glas og er vægfliser af en speciel slags Disse fliser har en smuk overfladebelægning og står flot i et badeværelse i bruseområdet. Fliselooket kommer kun til sin ret, hvis glasmosaikken er lagt rigtigt og køber gør et godt køb hermed. Fliserne er særligt små, men det forringer ikke den nemme lægning. Fordi fliserne blev fastgjort til en praktisk måtte og derfor er nemmere at lægge.

Flisernes overflade er skinnende, hvilket understreger det ædle look endnu mere. Nu skal disse mosaikfliser lægges rigtigt, og det skal om muligt udføres af en, der har udført sådan et arbejde før. Vægfliserne vil hurtigt fylde området, hvilket altid er perfekt for køberen. Glasmosaikken er en helt speciel måde at indrette et badeværelse på. Fliserne har et helt særligt præg og ser flot ud. Det er sjovt at forsyne badeværelset med disse fliser, og det er nemt at vælge sådanne vægfliser. Mosaikfliserne har deres egen charme, som altid afspejles på overfladen.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.