Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Palmas Grøn Hvid


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Lyseblå, Grøn, Hvid, Lysgrøn Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Funktioner: Frostsikker Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 1,43 kg

103,56 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.150,67 kr.* / 1 m²)
Varenummer: RAN48447

Ikke længere tilgængelig

Farve: Grøn

Fliserne er ikke kun alsidige, men giver også anlægget et individuelt præg.

Produktet kan integreres i interiøret som vægflise og bruges som mosaikflise. Glasmosaikfliserne Palmas i grøn og hvid er velegnet til indendørs brug, men fliserne med overflademønsteret er særligt ideelle til våde områder. Glasfliserne har i deres firkantede format en blank overflade og tiltrækker opmærksomhed med deres individualitet.

Fliserne fås i tre farvekombinationer. Den sorte blanding, der består af farverne sort, grå og hvid, passer særligt godt til et subtilt og enkelt interiør. Mosaikfliser i farvekombinationen grå, blå, hvid og beige er et alternativ. For et mere farverigt interiør giver kombinationen af grøn, hvid og brun derimod et lyst og venligt farvespektrum.

På grund af de mange forskellige farver og flisernes alsidighed er der ingen grænser for kreativiteten i designet og inkorporeringen af produktet til individuelle møbler. Brugt som mosaikfliser på badeværelset eller som kreativ mosaik på væggen giver fliserne masser af muligheder for en oase af velvære i dit eget hjem.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.