Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Rainbow Sort Hvid


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grå, Sort, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Størrelse: 30x30mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 31,8x31,8cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 8mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,77 kg Antal Stykker: 1

63,33 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (633,30 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33576

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Vare Antal
Måtte/Mats
0.1
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Ægte glas sorte og hvide regnbuemosaikfliser tilbyder den perfekte mulighed for forskønnelse af hjemmet. Med deres enkle, sorte og hvide design passer de godt til ethvert interiør og tilbyder et attraktivt blikfang. I en subtil stil er de ikke påtrængende, og skaber alligevel indtrykket af et elegant og stilfuldt anlæg.

Med en lille stenstørrelse er de enkelte usædvanlige sort-hvide mønstre nemme at genkende, men påtvinger sig samtidig ikke sig selv og fremstår derfor enkle og elegante. Mosaikfliserne tilbydes som måtter og kan perfekt skæres til i enhver ønsket størrelse.
Med mange individuelle mønstre, som alle er holdt i samme stil, ser mosaikfliserne meget høj kvalitet og ædle ud. Den blanke glasoverflade lover ikke kun nem håndtering, men også det bedst mulige og stilfulde look. Med deres minimalistiske design ser de klassiske ud og passer perfekt til enhver indretningsstil. De sorte og hvide mønstre er det ideelle subtile blikfang i ethvert interiørdesign, fliserne skinner med deres moderne charme og bringer deres elegance til udtryk under alle forhold til enhver tid.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.