Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Imiteret Træ Hexagon Selvklæbende Morelia


Anvendelsesområde: Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Grå, Brun, Beige Format: Hexagon Materiale: Aluminium, Metal Optic: Imiteret Træ Størrelse: 32x32mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 28x29cm Et Ark: 0,081m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Selvklæbende Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 0,32 kg Antal Stykker: 1

58,86 kr.* per Ark

Indhold: 0.081 Kvadratmeter (726,67 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33927

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Fliseformat: Hexagon
Vare Antal
Måtte/Mats
0.081
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

De træ-look mosaik fliser har en mat overflade. Fastgørelsen af vægfliserne er meget let, da de er udstyret med et selvklæbende lag på undersiden. Egne lime eller andre materialer er derfor ikke nødvendige. Fliserne er lavet af 4 mm tykt metal med trælook. Metallet er lavet af rustfrit stål og er derfor meget robust. Der er ingen ulempe ved konventionelle mosaikfliser.

En måtte med de forskellige mosaikfliser er 28 centimeter gange 29 centimeter og har 0,081 kvadratmeter. Afhængigt af din smag er der to forskellige varianter af disse mosaikfliser at vælge imellem.

De sekskantede fliser kommer i brun og beige og er ideelle til indendørs brug eller som vægfliser. Fliserne egner sig dog ikke til våde områder. Den anden variant er mosaikfliser i rektangulær form. De brun-beige, selvklæbende fliser er lavet af metal og er meget robuste. Måttedimensionen for disse fliser er 30,5 centimeter gange 30,5 centimeter og har 0,093 kvadratmeter. Et enkelt stykke af mosaikken er 23 gange 50 mm. Denne type fliser er også særdeles velegnet til indendørs brug.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.