Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Tekstiloptik Selvklæbend Taxco Mix


Anvendelsesområde: Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Grå, Brun, Beige Format: Kvadratisk Materiale: Aluminium, Metal Optic: Tekstiloptik Størrelse: 50x50mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30,5x30,5cm Et Ark: 0,093m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Selvklæbende Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 0,39 kg Antal Stykker: 1

66,31 kr.* per Ark

Indhold: 0.093 Kvadratmeter (713,01 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33928

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Fliseformat: Firkant
Vare Antal
Måtte/Mats
0.093
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Disse selvklæbende mosaikfliser harmonerer i lysebrun, grå og beige. Farvekombinationen og overflademønsteret med tekstilstruktur formidler en hjemlig og varm følelse. Stilen på disse mosaikfliser kan beskrives som retro eller vintage. Du kan vælge mellem en firkant og en kombination af firkanter og rektangler. Farvekombinationen forbliver den samme for de to muligheder. På grund af den lette, næsten pastelfarvede kombination ser mønsteret trendy og moderne ud. De selvklæbende vægfliser er særligt nemme at montere. Indendørs rum som soveværelser, omklædningsrum, stuer eller entre kan hurtigt og nemt få et nyt look med vægbeklædning. På grund af tekstilstrukturen er mosaikfliserne dog ikke egnede til våde områder. Vægflisernes tekstillook tyder ikke på, at disse vægfliser er lavet af slidstærkt metal. Da de kun er få centimeter tykke, passer de også godt i små eller meget smalle rum.

Vægfliser i brun, grå og beige med tekstilstruktur i retro og vintage look. Mønstre af firkanter eller en kombination af rektangler og firkanter. Metalmosaikfliserne er selvklæbende og derfor nemme at fastgøre indendørs (undtaget våde områder).

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.