Gå til hovedindhold

Natursten Fliser Bordure Riesco Castanao Biancone


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Brun, Beige Format: Variabel Materiale: Natursten, Marmor Størrelse: 20-40mm Overfladeegenskaber: Afskårne, Måtte Fliser / Ark Størrelse: 5x30cm Tykkelse: 7mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,19 kg

23,84 kr.* per Stk

Varenummer: TM34382

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Castanao
Vare Antal

Forvandler badeværelset til et feel-good paradis - du kommer et skridt tættere på dette mål med en flisekant i natursten fra Riesco-serien. Alle vil jo gerne have det godt på deres eget badeværelse. Med denne Riesco sten flisekant er måttens dimensioner 5 centimeter gange 30 centimeter. Den mosaiklignende kant er lavet af natursten og bringer dermed et stykke natur ind i badeværelset. Badeværelsesfliserne resulterer i et koncept, der minder om naturens skønhed og dens symbolske frihed. Takket være denne flisekant til badeværelset kunne du forestille dig at stå ved siden af et vandfald i stedet for ved siden af dit eget badekar. I tilfælde af kanten beregnet til badeværelset varierer stenstørrelsen mellem 20 og 40 millimeter. På grund af disse forskellige størrelser ser det overordnede billede af Riesco naturstens flisekanten i badeværelset endnu mere naturligt ud og tilbyder også en fantastisk mosaikeffekt.

Denne badeværelsesflisekant lavet af natursten fra Riesco-serien er et særligt højdepunkt for ethvert badeværelse og fremtryller en helt speciel, meget behagelig atmosfære takket være naturstensdetaljerne og -mønstrene. Brugen af natursten gør, at farven på de enkelte sten varierer en del, hvilket endda giver badeværelset et meget individuelt præg. Det skal også nævnes, at overfladen er mat og skåret. Tykkelsen af denne kant er 7 millimeter.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.