Gå til hovedindhold

Natursten Marmor Bordure Alzira Sort Hvid Gra


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grå, Sort, Hvid Format: Variabel, Rektangulære Materiale: Natursten, Marmor Størrelse: 20-40mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 10x30cm Et Ark: 0,030m² Tykkelse: 9mm Funktioner: Frost-sikker, Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Vægt: 0,63 kg

33,53 kr.* per Stk

Varenummer: TM34657

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort Hvid
Vare Antal

I dag beriger fliser alle boligarealer. For at sætte personlige accenter i designet er naturstensflisekanten Alzira 10x30 cm i farven sort og hvid grå velegnet. Det skaber et ekstra blikfang som loft- og vægfinish.

Flisekanten er lavet af 7 millimeter tykke, 20 til 40 millimeter store natursten med en mat overflade. Natursten er slidstærk, slidstærk, frostbestandig og frostsikker og kan derfor bruges til design i indendørs og udendørs arealer. Den kan kombineres med næsten alle væg- og gulvfliser. Nem montering af hobbyfolk sikres ved fastgørelse på 10x30 centimeter måtter. Den plejevenlige overflade er hurtig og nem at rengøre.

Denne flisekant lavet af natursten med afrundede, uskadelige kanter er alsidig. De er ideelle til opdeling af vægområder. Som dekorative elementer indrammer de stilfuldt spejlet i gangen eller badeværelset, væggen bag spisepladsen eller skjuler badekarret.

Med naturstens flisekanten Alzira kan du løsne monokrome flisevægge op og skabe attraktive blikfang gennem målrettede afbrydelser.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.