Gå til hovedindhold

Prøve Mosaik Fliser Krystal Glasmosaik Gra Mix


Farve: Grå, Sort, Hvid Materiale: Glas Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Størrelse: 48x48mm, 15x15mm Tykkelse: 8mm Prøvestørrelse: ca. 10x10 cm Format: Kvadratisk Slidstyrke: Slidstyrke 1 Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Samlingsbredde: 2mm Antal Stykker: 1

20,86 kr.* per Prøve

Indhold: 0.01 Kvadratmeter (2.086,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33072m_muster

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort
Vare Antal

De moderne mosaikfliser Aloha i Grey Mix forvandler rummet til en ægte oase af velvære og repræsenterer den moderne tidsånd. Den matte eller blanke overflade på vægfliserne samt de mange muligheder for glasmosaikdesign åbner helt nye perspektiver, når det kommer til at give rummet noget bestemt. Uanset om det er på badeværelset, i køkkenet eller i entréen: en dekorativ glasmosaik med Aloha-fliserne ser elegant, moderne ud og kombinerer stil med funktionalitet. De eksklusive Aloha vægfliser kan indrettes efter individuelle ideer og på den måde forskønne rummet og give det dets særpræg. De stilfulde mosaikfliser imponerer med deres moderne farvekombination.

De højkvalitets Aloha mosaikfliser i grå blanding forskønner ikke kun boligarealet, men er en meget værdifuld investering på lang sigt. Let at vedligeholde, robust og modstandsdygtig over for fugt, de moderne Aloha vægfliser lover en meget lang levetid. En glasmosaik er et rigtigt blikfang i ethvert rum og giver væggen dybde. En smuk glasmosaik med Aloha-fliser får rummet til at fremstå større. Uanset om det er klassisk, tidløst elegant eller moderne og urbant: Aloha mosaikfliser af høj kvalitet kan kombineres individuelt med hinanden og er også velegnede til vægdesign i køkkenet, badeværelset eller toilettet. De elegante Aloha vægfliser imponerer over hele linjen og kombinerer høj funktionalitet med kvalitet og stil. De moderne Aloha vægfliser er velegnede til individuelt vægdesign og giver rummet noget bestemt. Det klassiske design, den smukke overfladestruktur og de talrige designmuligheder gør Aloha mosaikfliserne til et ægte all-round talent.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Du kan også lide

Prøve Glasmosaik Fliser Stænger Gra Mix
Prøve Mosaik Fliser Glas Krystal Grøn Mix
Prøve Glasmosaik Fliser Lilla Mix
Prøve Glasmosaik Fliser Neptune Blå Mix

Lignende produkter

Prøve Mosaik Fliser Krystal Glasmosaik Gra Mix
Prøve Mosaik Fliser Lauria Glas Resin Sort
Prøve Glas Metal Mosaik Fliser Malaya Sort ix
Prøve Glas Metal Mosaik Fliser Malaya Sort ix
Varianter fra 16,39 kr.*
20,86 kr.*
Prøve
Prøve Mosaik Fliser Glas Natursten Abracadabra Gra Brun
Prøve Mosaik Fliser Glas Natursten Abracadabra Gra Brun
Varianter fra 16,39 kr.*
20,86 kr.*
Prøve