Gå til hovedindhold

Schlüter Kerdi Board N - Niche Opbevaringsflader Tætning Opbevaringsflade Væg (305x305x89mm)
Færdige opbevaringsområder til bruseren til tætning og flisebelægning

528,21 kr.* per Stk

Varenummer: LZ69925

På lager

Leveringstid 2-3 Uger

Højde: 305mm
Vare Antal


En hylde skal også indbygges i et brusebad, så vigtige redskaber kan lægges ned. Dette er præcis, hvad der gøres hurtigt og nemt med denne bruserhylde. Du skal blot måle vægniche og hylden kan indsættes. Præcis denne enkle håndtering er meget effektiv for hurtigt at starte flisebelægning. Selvfølgelig kræves der lidt forberedende arbejde, men det går meget hurtigt. Du skal blot måle området og derefter skære det ud. Derefter er niche på væggen klar, og du kan begynde at flise med det samme. Dette er muligt, fordi der ikke kræves ekstra forsegling. Fordele, der gør arbejdet lettere for enhver virksomhed, fordi en mand er nok til at måle vægniche og derefter indsætte lagerpladsen. Så bruserhylden er klar til at blive forseglet med lidt anstrengelse og ekstra, så den derefter kan blive professionelt flisebelagt. Et velgennemtænkt system, der er meget vigtigt for virksomheder. Især når det kommer til hurtigt og rent arbejde, er en sådan vægniche i de mest forskellige designs meget vigtig. En hylde, der virkelig kan bygges ind med lidt indsats. Kun et vaterpas og en meter er vigtige værktøjer, så væggens niche er lige bagefter.
Fordele, som den professionelle garanteret drager fordel af, fordi alt dette er muligt uden stor indsats. En vægniche kan oprettes inden for få minutter, og hylden kan monteres lige så hurtigt. Forseglingen behøver heller ikke udføres separat. En bruserhylde, der kan monteres hurtigt og praktisk. Uden at bruge meget tid, men med blot et par enkle trin er arbejdet næsten færdigt. Naturligvis er lagerpladsen tilgængelig i forskellige designs og størrelser, så den perfekte løsning altid findes. Arbejde kan være så let, især når det kommer til en mur niche. Praktisk og nem at arbejde med.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.