Gå til hovedindhold

Selvklæbende Glasmosaik Sort Uni


Anvendelsesområde: Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Sort Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 5mm Funktioner: Selvklæbende Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,77 kg Antal Stykker: 1

48,43 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (538,11 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33431

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Fliserne, som den elegante glasmosaik Batman i sort uni er dannet af, er et attraktivt blikfang på selvklæbende måtter og i indendørs opholdsrum. Den enkle og ligefremme elegance og det enkle design af det monokrome og strukturløse sorte eller hvide glas gør den selvklæbende glasmosaik Batman til et overbevisende designhøjdepunkt. Glasset sikrer dog ikke kun en tiltalende æstetik, men er også ekstremt let at vedligeholde takket være dens glatte overflade.

Den største og vigtigste praktiske fordel er dog den enkle måde at lægge på. Uden den store indsats limes flisemåtterne blot på de ønskede vægflader efter det populære gør-det-selv-princip. Uden ekstra lim og uden at skabe støv eller snavs forvandler den selvklæbende Batman-glasmosaik de udvalgte interiørområder i dit hjem til dekorative opholdsområder. Alle solide og glatte vægflader kan overklistres, f.eks. Som plast, træ, metal eller lignende materialer. Den selvklæbende glasmosaik er ikke egnet til at klæbe over gulve eller lime i våde eller udendørs områder. Udnyt fordelene, som den dekorative og selvklæbende glasmosaik Batman tilbyder dig, og nyd den resulterende fascinerende æstetik i et moderne boligdesign.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.