Gå til hovedindhold

Småsten Bordure Chenoa Sort 10x30cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sort Format: Variabel Materiale: Natursten Størrelse: 30-70mm Overfladeegenskaber: Afskårne, Måtte Fliser / Ark Størrelse: 10x30cm Et Ark: 0,030m² Tykkelse: 8mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Bordure, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,52 kg

28,31 kr.* per Stk

Varenummer: TM34380

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sort
Vare Antal

En flodstenskant Chenoa 10x30cm er velegnet som individuel finish til ethvert fliseprojekt. Stilfulde accenter kan sættes ikke kun på badeværelset. En flodstenskant Chenoa 10x30cm giver badeværelsesfliser individualitet og skaber kontraster.

Fleksible designmuligheder med flodstenskanten Chenoa 10x30cm

Flodstenskanten Chenoa 10x30cm fås i forskellige farver. En subtil effekt kan opnås med en naturstenskant i samme farve som badeværelsesfliserne. Ved fastgørelse af bræmme skal der sørges for en harmonisk disposition. Det er også vigtigt, at kanten matcher fliserne på badeværelset med hensyn til form, materialetykkelse og farve. De bedste resultater opnås, når mosaikfliserne eller marmormønsteret også er inkluderet i flodstenskanten. Interessante kontraster kan indstilles med forskellige farvede kanter. De kan også bruges til for eksempel at få meget høje rum til at se lavere ud. Flodstenskanten Chenoa 10x30cm kan også lægges på væggen i badeværelset i stedet for badeværelsesfliser.

Funktioner af floden Pebble Border Chenoa 10x30cm

Kanten er lavet af natursten. Stenenes diameter er 8 mm. De er pænt limet på en måtte, der måler 10 x 30 centimeter. Overfladen har en naturlig, smuk mat finish og er nem og hurtig at rengøre uden brug af kemikalier. Overfladen af kanten er også ufølsom over for ridser.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.