Gå til hovedindhold

Turmont TCS-R Diamantskive - Porcelænsstentøj, Hårde Keramiske Fliser Og Marmor (250 Mm)


Montolit diamantskiver Turmont TCS-R

 • Diamantforstærket
 • Tør og våd brug
 • Hårde keramiske fliser
 • Porcelænsstentøj
 • marmor
 • Alsidig anvendelse med et meget præcist blad
 • 1.043,00 kr.* per Stk

  Varenummer: LZ69840

  På lager

  Leveringstid 3-4 Uger

  Diameter: 250mm
  Vare Antal
  For at kunne skære hårde materialer nøjagtigt skal den rigtige skæreskive bruges. En diamantskive kan gøre dette meget godt, selvom det også kan bruges til porcelænsstentøj. Håndteringen er meget let, hvilket igen er en stor fordel. For kun med det rigtige tilbehør kan der arbejdes meget uden problemer. Især når marmor skal behandles, skal den perfekte skæreskive bruges.

  Dette er muligt med en diamantskive, fordi selv de hårdeste materialer kan skæres. Dette er en vigtig komponent, især med porcelænsstentøj, så der ikke opstår revner i materialet. Derfor bør intet overlades til tilfældighederne her, kun det bedste materiale skal bruges. Præcis hvad skæreskiven og diamantskiven tilbyder, som skærer selv de hårdeste materialer uden revner og kanter. Dette gælder selvfølgelig også porcelænsstentøj, så alt kan behandles direkte og godt. Dette er præcis det, der gør gode håndværktøjer, for alt skal fungere perfekt her. Dette inkluderer også så vigtigt tilbehør som skæreskiven. Hvis alt ikke er rigtigt her, kan arbejdet forhindres betydeligt. Med en diamantskive går arbejdet næsten i sig selv i hånden. Porcelænsstentøj er så meget lettere at adskille.

  På denne måde kan alt arbejde være afsluttet inden fristen, hvilket altid er vigtigt. For hvis skærehjulet ikke fungerer pålideligt, vil arbejdet blive forsinket betydeligt. Med en diamantskive, der skærer alt let og godt, er dette ikke noget problem. Selv porcelænsstentøj kan behandles så meget bedre. Alt uden skarpe kanter og hjørner.

  0 af 0 bedømmelser

  Skriv en anmeldelse!

  Del dine oplevelser med andre kunder.

  Spørgsmål og Svar (0)


  Har du et spørgsmål om produktet?

  Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

  På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.