Gå til hovedindhold

Vægfliser Anabell Lyscreme Måtte 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Let Creme Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

312,16 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (216,78 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG19779

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Fliseformat: 30x60cm
Overfladeegenskaber: Måtte
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Den vaniljefarvede vægflise med en størrelse på 30 x 60 cm og en mat overflade er særdeles velegnet til at designe køkkenvægge, badeværelser men også andre rums vægge. Da hver enkelt flise er ret stor, giver flisemønsteret et roligt og beroligende indtryk. Derudover fremstår en væg flisebelagt på denne måde altid ædel på grund af den matte overflade og den diskrete farve og er en god baggrund til at vise ædle møbler eller kunst frem.

Sådanne vægfliser er lige så velegnede som designelementer i moderne køkkener, da de kan bruges i badeværelset eller i pejseområdet i en stue eller spisestue. Sammen med mosaikfliser og forskelligt farvede fliser kan disse vægfliser også rigtig godt bruges til mønsterdesign.

De vaniljefarvede vægfliser med mat overflade er næsten 10 mm tykke. Ved fugning skal man være opmærksom på, at der kun anvendes fugemateriale, der matcher vægflisernes farve. Den kan have samme farve såvel som en kontrastfarve.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.